1. rojstni dan !

Prvo leto s 367 unikatnimi izdelki !

Uspešno smo upihnili 1. svečko! 🥳
Ja, čisto zares! Naša Dotica je stara eno leto in poglejte, kaj vse smo v tem času naredili in doživeli:Slovenske šivilje so sešile 376 unikatnih izdelkov za najmlajše, za kar smo porabili 258 metrov naravnega materiala.
Ustvarili smo prodajne uspešnice kot je priljubljena odejica Buba Kokon, ki se bo prenovljena in spomladansko razpoložena vrnila s prvimi pomladnimi žarki. ✍️Jesen 2020 je bila nasploh zelo kreativna in plodna. Na pobudo naših zvestih strank smo oktobra ustanovili klub Družina Dotica in mesečni novičnik z uporabnimi nasveti za vsako mamico, pa tudi babico in prijateljico. ✍️Novembra smo zabeležili dve prelomnici: predstavili smo osvežen in zabaven Blog, ter odprli spletno trgovino na svetovno znani platformi Etsy. (https://www.etsy.com/shop/dotica) ✍️Predstavili smo ekskluzivne kolekcije za Noč čarovnic in Božično-novoletne praznike in obljubljamo, da bomo tovrstnemu trendu sledili tudi v prihodnje. Ponosni smo, da so naši izdelki našli dom pri več kot tristo družinah.
Predvsem pa smo ostali zvesti svoji zavezi: naravno, ročno, slovensko. Ustvarjamo unikatne, trajne izdelke, z mislijo, da postanejo lepo darilo celotni družini, ki kot dota potuje iz roda v rod.

Ob 1. rojstnem dnevu predstavljamo novost v naši ponudbi

SPALNA VREČA SKIPI Sladko sanjaj, srček moj

Spalna vreča + miren spanec = zadovoljna družina
Je mladičem kenguruja kdaj vroče? Niti ne. Dobro skriti v mamini trebušni vreči imajo idealno temperaturo, ki jih ščiti pred pretirano vročino v prostrani avstralski pokrajini. Da je spalna vreča še kako pomembna za družinski nočni spanec je iz lastnih izkušenj spoznala tudi Mojca. Njena petmesečna dvojčka Zala in Val sta se ponoči kar naprej premetavala in se zbujala. Mojca je mislila, da ju dajejo krči, za vsak slučaj je tudi zvišala temperaturo v otroški sobi in ju dodatno pokrila. Po nekaj neprespanih nočeh ji je prijateljica z navdušenjem predstavljala novo spalno vrečo za svojega dojenčka. Češ kako je mehka in da »tko fajn diha z otrokom«, da se lahko mirno obrača, ne da bi se odkril, pa še toplo mu je, in je zato temperaturo v otroški sobi celo znižala. In veste kaj je naredila Mojca? Naslednji trenutek je preko spleta naročila dve spalni vreči, kot ju je opisala prijateljica: iz naravni materialov, ki so zračni, lahki, a hkati zadržujejo toploto. Si morete misliti, kako srečna je bila Mojca, ko sta dvojčka, vsak v svoji vreči, končno spet mirno spala.

Deli naprej

Facebook
LinkedIn

Pridruži se družini dotica

Vabim te, da se pridružiš Družini Dotica in ne zamudiš uporabnih nasvetov in seveda ekskluzivnih ponudb.

Seveda bomo veseli, če boš z nami delila simpatične fotografije z našimi izdelki in povabila v naš družinski krog nove člane.

Ko se včlaniš ti pošljem kodo za popust, ki velja za prvi nakup.

Hvala, ker si z nami.

S prijavo se strinjaš, da boš občasno prejela e-poštna sporočila s koristnimi vsebinami za starše novorojenčkov, občasno pa tudi sporočila z marketinško vsebino.

Ob nakupu nad 65 € ti podarjam poštnino!