Brisačke

Vsaka brisačka je ustvarjena z mislijo na nežno dojenčkovo kožo

Čofotanje – UŽIVANCIJA ALI MATRANJE?

Kopanje je lahko pravi užitek za vso družino, lahko pa se spremeni v pravo nočno moro, če si otrok ne mara umivati glave. Namesto prijetnega čofotanja se ukvarjamo s kričanjem, pregovarjanjem, jokanjem in upiranjem.

V vsakem primeru pa zagotovo uživa v tistem delu na koncu, ko pride na vrsto crkljanje, božanje in ljubkovanje v brisački iz mehke in zelo vpojne tkanine, ki poboža in hitro osuši nežno dojenčkovo kožo.

Brisačke Dotica so nepogrešljiv del dojenčkove garderobe. Po kopanju malčkov njihova mehkoba objame in poboža še tako občutljivo kožo, kot je dojenčkova. Otroka spremlja od prvih dni rojstva, pa do malega samostojnega junaka.

Mamice, prisluhnila sem vašim željam, da naj bo brisača dovolj velika, mehka in vpojna, predvsem pa vzdržljiva. Nujno mora biti iz naravnega in koži prijaznega materiala in res je…dovolj velika, da se vanj zavije tudi enoletnik ali jo uporabi ta velika sestrica.

Lahko pa naredimo darilo še bolj osebno in na brisačko izvezemo ime otroka. Tako brisačka sigurno ne bo odšla v druge roke, ampak bo ostala v lep spomin na brezkrbo otroštvo.

Bi prvo brisačko svojega malčka shranila kot trajnostni spomin?

Obvestilo

Dotica se s 27.6.odpravlja na 14 dnevni dopust. Vsa naročila bodo normalno odposlana. Le naročila z vezenjem imena bodo odposlana z zamikom cca 1 teden. Hvala za razumevanje. Imej krasno poletje

Ob nakupu nad 65 € ti podarjam poštnino!