Our little Dotica is now available worldwide

Podarite nekaj drugačnega: naravno, ročno, slovensko.

Popolno darilo ob rojstvu
ostane v trajen spomin

Kako izbrati pravo darilo od rojstvu?

Darilo naj bo uporabno takoj, torej od prvega dne.

Kaj, poleg hrane in izdatne doze ljubezni ter crkljanja, potrebuje vaš otrok vsak dan? Kopanje in dober spanec. Pomislite: novopečena družinica bo štručko prinesla iz porodnišnice domov ovito v… vašo dekico. Prvi sprehod… z vašo dekico. Obiski pri sorodnikih, pregledi pri pediatru… z vašo dekico.

Enako velja za brisačko s kapuco, ki je eno izmed najbolj uporabnih daril od prvega kopanja dalje. Torej z nakupom dekice ali kopalnega brisačke zagotovo ne morete zgrešiti.

Tradicija veleva, da se za res posebne dogodke, kar rojstvo otroka nedvomno je, podari posebna in unikatna darila.

Ko se bližajo prelomni datumi, pa naj gre za okrogle obletnice, zaključek šolanja, prihod novega člana v družino, so vsi sorodniki in prijatelji na trnih. Enostavno ne morete priti na obisk z rdečo vrtnico in bonboniero, če sestra/brat, hčerka/sin, vnuk(inja), prijatelj(ica) pričakuje novega družinskega člana, kajne?!

Kakovosten produkt, izdelan ročno iz popolnoma naravnih materialov, ni poceni, saj je toliko več vredna njegova uporabnost in trajnost.

Dejansko s pravo izbiro darila podarimo prav to: kakovosten produkt, ki ga bodo v družini z veseljem uporabljali morda celo več generacij in ga priporočili tudi prijateljem.

V tem primeru imate res veliko časa za premišljen nakup. Vsaj nekaj mesecev, tako da temeljito preverite ponudbo in izberite naravno, ročno izdelano in trajnostno.

Hmmm… kupiti tisti najmanjši kompletek številka 56 za prva dva meseca, ali raje številko 64, ker… Nato pade hitra odločitev: dajmo, kupimo raje na zalogo, tako bo lahko otročiček kompletek nosil zdaj ali pa čez šest mesecev.

No ja,…čisti kiks: čez pol leta bo toplo, aktualna bo drugačna garderoba in zimski kompletek bo šel – nerabljen in zapakiran – v pozabo. Po pravici povedano bo verjetno romal na Bolho ali pa šel v dar kakšni drugi nosečki…

Skratka zelo je pomembno, da si vzamemo čas in razmislimo, kaj podariti. Sploh, ko gre za bodočo mamico, tudi očka ne nazadnje, saj podarjate celotni družini, kajne?!

Pameten nakup bo vaše super uporabno darilo postavil na prvo mesto »lestvice najboljših daril«.

Paket Majhna pozornost
26 €
Ko obdarujete svoje najdražje, je poleg veliko ljubezni, dovolj majhna pozornost! Darilo ob rojstvu ali za ostale priložnosti naj bo predvsem praktično in uporabno.
 • Kapica
 • Elastika za mamico ali starejšo sestrico
 • Naravno milo
 • Mazilo ognjič&sivka
Željeno velikost kapice (dve velikosti najdete v opisu) navedite pod opombe ob naročilu !
Paket Mali korenjak
39 €
Kakovostni, naravni materiali so naša prioriteta pri vseh izdelkih za najmlajše. Izberite slovensko darilo za obisk novega člana, in bodite ponosni, da lahko podarite darilo, ki so ga s šivanko in sukancem naredile slovenske šivilje.
 • enobarvna in vzorčasta tetra plenica 2/1
 • slinček Bebe Triki
 • pleteni copatki (Opomba: pri opečnatem kompletku so zraven bolj bordo rdeči copatki )
  Vzdrževanje: tkanine (slinček in plenički) naj se perejo s tkaninami sorodnih barv in pri nizkih temperaturah (priporočilo 40 stopinj). Tkanine ne sušite v sušilnem stroju.
Paket Mamin objem
55 €
Čas za kopanje in čofotanje! Trenutek, ko se veselje in družinska radost preselita v domačo kopalnico. Malčki obožujejo crkljanje, božanje, ljubkovanje v vodi.
 • Brisačke s kapuco
 • Pleničkarica
 • Naravno milo puro
 • Mazilo ognjič&sivka
Paket Čofa
55 €
Čas za kopanje in čofotanje! Trenutek, ko se veselje in družinska radost preselita v domačo kopalnico. Malčki obožujejo crkljanje, božanje, ljubkovanje v vodi.
 • Brisačka s kapuco
 • Pleničkarica
 • Naravno mazilo Kamilica
 • Elastika za lase za mamico
GA0A5099
GA0A7198

IŠČETE DARILO V VREDNOSTI DO 25 EUR?
OGLEJTE SI NAŠE POSAMEZNE IZDELKE

Ninice, brisačke, copatki in ostali izdelki, tako drugačni , da jih boste shranili za spomin

Pridružite se Družini Dotica

In ne zamudite novih izdelkov, uporabnih nasvetov in ekskluzivne ponudbe
dojencek-mailing5