Dragoceno darilo, ki preverjeno navduši.

Izberi darilni paket s posvetilom, možnostjo vezenega imena na odejici ali brisački in dostavo na izbrani naslov iz udobja svojega doma.

Izbira tega paketka je idealna od rojstva in, ko tvoj malček postane pravi mali korenjak. Slinček  je prva obrambna linija, da body ostane suh in čist. Tetra pleničke so tako ali tako nujna oprema v vsakem domu z dojenčkom. Pleteni copatki pa so tisti del darila, ki ostane v trajen spomin in ga shranimo v škatlo, ki jo bomo ob posebni priložnosti izročili svojemu otroku.

Tudi ti verjameš v to, da je manj več, tako kot mi? Potem ti bo zagotovo všeč majhna pozornost za malčka, ki je tudi nadvse uporabna.

Vzorčki, ki so vedno IN, praktični model kapice in rutke in kot oblaček mehak material je izkušnja, ki bi jo priporočala še nam odraslim, malčku pa bo nadvse udobno.

Že ime paketka pove da gre za darilo, ki je namenjeno ob posebni priložnosti, kar rojstvo zagotovo je. Ob tej priložnosti si mlada družina in njihov novi član zagotovo zasluži posebno pozornost in predvsem darilo, ki ostane v trajen spomin. Se še spomniš tiste prve odejice v kateri si zavitega svojega malčka prinesla domov iz porodnišnice?

Hej, prijateljica, babi, dedi, teta…želite razveseliti bodočo mamico?

Za darilo lahko poskrbiva skupaj, če želiš, da bo mamica padla dol od sreče. 

Odejica iz Dotičine nove kolekcije Veseli Škrat bo taprava izbira. 

Naše odejice so mehke, naravne, prelepih barv in vzorčkov in imajo čarobne moči. Ko se prikrade nemir v  popoldanski počitek ali malčka tlačijo nočne zoprnije Veseli škrat s svojo čarovnijo poskrbi,  da mirno zaspi nazaj še preden se zbudi cela družina.

Če pa želiš k odejici podariti še matcy kapico, ninico ali rutko, ki bodo ostali malčku v trajen spomin si oglejt celotno kolekcijo Veseli Škrat .

Pri teh izdelkih je bilo ustvarjanje drugačno… nastal je čisto spontano po mojem navdihu.

Pravzaprav ta kolekcija odraža mojo zasanjano dušo. Ko občudujem odejico z mavricami  preplavi občutek topline in mirnosti.

Cela kolekcija je v nežnih vzorcih in umirjenih zemeljskih barvah, ki bodo tudi nate in na malčka delovale pomirjajoče. Minimalističen videz izdelkov vselej oddaja čisto in pozitivno energijo.

.

Ob nakupu nad 65 € ti podarjam poštnino!