Ideje za darilo

Dragoceno darilo, ki ostane v trajen spomin.

Izberi darilo za svoje najbližje

Izbira tega paketka je idealna od rojstva in, ko tvoj malček postane pravi mali korenjak. Slinček  je prva obrambna linija, da body ostane suh in čist. Tetra pleničke so tako ali tako nujna oprema v vsakem domu z dojenčkom. Pleteni copatki pa so tisti del darila, ki ostane v trajen spomin in ga shranimo v škatlo, ki jo bomo ob posebni priložnosti izročili svojemu otroku.
Čas za kopanje in čofotanje! Trenutek, ko se veselje in družinska radost preselita v domačo kopalnico. Malčki obožujejo crkljanje, božanje, ljubkovanje v vodi, kaj šele tisti del, ko ga zaviješ v mehko brisačko in stisneš k sebi.

Ko obdaruješ svoje najdražje, naj darilo odraža ljubezen. Darilo ob rojstvu ali za ostale priložnosti naj bo predvsem praktično in uporabno takoj od prvega dne. Z odejico in ljubečo pozornostjo za mamico ne moreš zgrešiti.

Že ime paketka pove da gre za darilo, ki je namenjeno ob posebni priložnosti, kar rojstvo zagotovo je. Ob tej priložnosti si mlada družina in njihov novi član zagotovo zasluži posebno pozornost in predvsem darilo, ki ostane v trajen spomin. Se še spomniš tiste prve odejice v kateri si zavitega svojega malčka prinesla domov iz porodnišnice?

Obvestilo

Dotica se s 27.6.odpravlja na 14 dnevni dopust. Vsa naročila bodo normalno odposlana. Le naročila z vezenjem imena bodo odposlana z zamikom cca 1 teden. Hvala za razumevanje. Imej krasno poletje

Ob nakupu nad 65 € ti podarjam poštnino!