Best seller lanskega poletja -tetra odejica- zopet s tabo v še lepši podobi. Izberi svojo !

Ninica jersi zajček

Najljubši družabnik vašega dojenčka

Zakaj je dobro, da ima dojenček svojo ninico?

Ninica je prva dojenčkova prijateljica. To je mehka igračka, ki otroku zagotavlja varen občutek in ljubeč objem. Majhna mehka in na dotik prijetna odejica, igračka ali krpica je ob njem, ko želi zaspati, ko rabi tolažbo, ko pogreša mamico in očka, skratka kadarkoli in kjerkoli. Ninica obriše solze in pričara nasmeh na obraz.

Kdaj lahko dojenčku ponudite ninico?

Ker je ninica predmet, ki vašemu otročku nudi občutek varnosti in ga spominja na toplo mamino ali očkovo naročje, mu jo lahko ponudite že v prvih šestih mesecih, lahko pa tudi kasneje. Na njo se bo navezal in mu bo v veliko oporo, ko ga bodo čakale velike prelomnice v obdobju odraščanja.

Kakšna naj bo ninica?

Ninica v prvih mesecih in letih odraščanja mora biti mehka in prijetna, brez kakršnih koli vrvic ali majhnih delčkov, ki bi lahko potencialno bili nevarni zanj. Najboljša je takšna iz bombaža, ki jo lahko tudi večkrat operete, a bo tudi po mesecih in letih uporabe videti kot nova.

Vzdrževanje: tkanina naj se pere s tkaninami sorodnih barv in pri nizkih temperaturah (priporočilo 30 stopinj). Tkanine ne sušite v sušilnem stroju.

16.00

Počisti

Dragoceno darilo je lahko tudi ...…