Best seller lanskega poletja -tetra odejica- zopet s tabo v še lepši podobi. Izberi svojo !

Personalizirana odejica bela-nežno roza-ZADNJA !

Personalizirano darilo z izvezenim imenom

Ne glede na to ali boste odejico podarili svojemu otročku ali načaku, vnuku, krščencu,… je odejica z izvezenim imenom dragoceno darilo, ki ostane v trajen spomin. Dovolj je velika, da se uporablja daljše obdobje, ko pa jo otrok preraste jo lahko shranite v darilno škatlo in mu jo znova izročite ob posebni priložnosti.

Skrbno in premišljeno izbrani materiali omogočajo vašemu sončku pa, da se počuti prijetno in udobno saj hkrati odejica omogoča izolacijo in zračnost. Topla večslojna odejica iz naravnih materialov nežno in občutljivo dojenčkovo kožo poboža in ustvari najmehkejši dotik, zato je nepogrešljiva za sprehajanje, stiskanje in ljubkovanje.

Da vam prihranimo dodatne skrbi in poti, odejico tudi zavijemo v darilno škatlo in pošljemo na vaš naslov ali s posvetilom na dom srečne družine.

Velikost: cca 70 x 90 cm

Sestava: mehek vafel v roza barvi (100% bombaž) na eni strani in rebrasta tkanina (90% bombaž+10% poliester) v beli barvi na drugi strani.

Vzdrževanje: tkanina je preprosta za vzdrževanje. Po pranju se nekoliko skrči in z vsakim pranjem postane bolj mehka. Pere naj se s tkaninami sorodnih barv in pri nizkih temperaturah (priporočilo 30 stopinj). Tkanine ne sušite v sušilnem stroju.

Opomba: ime otroka se lahko izveze na beli ali roza strani odejice v podobni barvi sukanca (roza). Navedite v opombe stran odejice na kateri želite, da se izveze ime.Vezenje je darilo Dotice in se ne doplača.

34.00

Personaliziraj ta izdelek


Dragoceno darilo je lahko tudi ...…