Best seller lanskega poletja -tetra odejica- zopet s tabo v še lepši podobi. Izberi svojo !

Personalizirana tetra odejica z vzorčkom

Odejica za novorojenčke in dojenčke je izdelana iz visokokakovostnega materiala – muslina. Skupaj iz kar štirih slojev prijetnega, zračnega, mehkega in vpojnega materiala, katerega sestava je 100% bombaž.

To je izjemno lahka, zračna in nadvse trpežna tkanina, ki ne bo odveč niti v vročih poletnih mesecih, idealna za občutljivo otroško kožo. Bombažna tkanina namreč omogoča, da se otrokova telesna temperatura sama uravnava.

Različni vzorčki na eni strani v kombinaciji z enobarvno tetro drugi strani. Uporabljeni vzorčki so zelo priljubljeni pri mamicah in so to sezono pravi modni trendi.

Odejico lahko uporabljate na več načinov: zavijete ali pokrijete dojenčka, lahko je podloga za previjanje, tudi za podiranje kupčka je super, morda kot nežno brisačko po kopanju.

Zelo prijetna in lahka odejica za vašega dojenčka v vseh letnih časih.

Velikost je cca 70 × 90 cm. Odejica v barvi Oker + živalice je malenkost manjša 60×90 cm.

Vzdrževanje: tkanina je preprosta za vzdrževanje. Po pranju se nekoliko skrči in z vsakim pranjem postane bolj mehka. Pere naj se s tkaninami sorodnih barv in pri nizkih temperaturah (priporočilo 40 stopinj). Tkanine ne sušite v sušilnem stroju.

Opomba : Vezenje je darilo Dotice in se ne doplača. Ime otroka se izveze v smetana ali peščeni barvi sukanca. 

Zaradi tehničnih težav sta dva polja za vpis imena otroka. Prosim, da ime za vezenje vnesete v spodnji okvirček. Hvala za razumevanje, napako odpravljamo.

36.00

Počisti

Personaliziraj ta izdelek


Personaliziraj ta izdelek


Dragoceno darilo je lahko tudi ...…