Best seller lanskega poletja -tetra odejica- zopet s tabo v še lepši podobi. Izberi svojo !

Personalizirana tetra odejica Veselje

Enobarvna odejica z volančki za novorojenčke in dojenčke je izdelana iz visokokakovostnega Oeko tex 100 materiala – muslina. Dvojna odejica skupaj iz kar 4 slojev prijetnega, zračnega, mehkega in vpojnega materiala, katerega sestava je 100% bombaž.  Odejico lahko uporabljate na več načinov: zavijete ali pokrijete dojenčka, lahko je podloga za previjanje, tudi za podiranje kupčka je super, morda kot nežno brisačko po kopanju. Izbrana ponudba barv je vedno IN ne glede na letni čas in modne tredne. Posebnost odejici daje rob z volančki. Zelo prijetna in lahka odejica za vašega dojenčka v vseh letnih časih.

Velikost: cca 70 x 90 cm

Sestava: 100% bombaž muslin

Vzdrževanje: tkanina je preprosta za vzdrževanje. Po pranju se nekoliko skrči in z vsakim pranjem postane bolj mehka. Pere naj se s tkaninami sorodnih barv in pri nizkih temperaturah (priporočilo 40 stopinj). Tkanine ne sušite v sušilnem stroju.

Opomba: Vezenje je darilo Dotice in se ne doplača. Ime otroka se izveze v smetana, peščeni ali roza barvi sukanca. 

Zaradi tehničnih težav sta dva polja za vpis imena otroka. Prosim, da ime za vezenje vnesete v spodnji okvirček. Hvala za razumevanje, napako odpravljamo.

 

34.0038.00

Počisti

Personaliziraj ta izdelek


Personaliziraj ta izdelek


Dragoceno darilo je lahko tudi ...…