Our little Dotica is now available worldwide

Pomlad prinaša novosti !

Pomlad pri Dotici prinaša novosti!

Vsi vemo, da se pomladi narava prebuja in ptički prelepo žvrgolijo. Pri Dotici to pomeni, da je ustvarjalnost v polnem teku: nazaj prihajajo najbolj priljubljene tetra odejice v novi preobleki – letos v tako priljubljenem cvetličnem vzorčku🌺 in tudi v enobarvni različici.
In še kar nekaj novosti imamo za vas, zato berite dalje…

Kot smo že večkrat omenili je bila v preteklem letu vaš absolutni favorit in naš best seller 🎯 TETRA ODEJICA 🎯 !
Torej brez tetra odejic tudi letos ne bo šlo,👍zato se je prenovljena in spomladansko razpoložena vrnila s prvimi pomladnimi žarki.
S čim točno smo bili zadnji mesec zaposleni vam torej z velikim veseljem razkrivamo danes❤. Stavimo, da boste navdušeni nad novostmi, ki smo jih pripravili za vas

Na naši spletni strani si pod rubriko Aktualno oglejte še več novosti!

Kapica Bobli + miren spanec = dolg sprehod

V družini Dotica predstavljamo nov izdelek: mehko in udobno kapico Bobli. Kapica Bobli je narejena iz dvoslojnega bombažnega jersija in je brez robov za udobno prileganje otroški glavi. Model naše kapice je zasnovan malo drugače in prepričani smo, da vas bo navdušil takoj, ko ga boste dobili v roke. Nič več skrbi: majhne glavice se bodo v kapici Bobli tudi na daljšem sprehodu počutile prijetno.

Brezmadežen nasmeh prvih zobkov

Nič več pack in premočenih oblačil: rutka Bobli je narejena iz najmehkejše enobarvne tetra tkanine na eni strani in mehkega vzorčastega bombažnega jersija na drugi strani. Vzorec rutk lahko kombinirate z našimi kapicami Bobli in elastikami za lase (pozornost za mamico)

Crkljanje pomirja in uspava

Malčki obožujejo ninice, ki nudijo mehek in topel objem pred spanjem, ali ko v spanju išče tolažbo. Ninica veseli škrat je narejena iz 100% tetra bombaža in je nepogrešljiva pri uspavanju, igri in raziskovanju okolice.

Simpatični škrat je tako prisrčna in mehka ninica, da jo bo vaš malček hitro vzljubil in brez dvoma bosta postala najboljša prijatelja v odkrivanju velikega sveta in ustvarjanju novih dogodivščin v prvih mesecih, pa tudi letih odraščanja.