Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 85 EUR

Ljubezen ob prvem dotiku

Nit DOTICE je globina. Takšna, ki pusti pečat.

Ne, ne gre samo zato, da je tetra noro super, nežen, spokojen, vzdržen, vpojen, zračen vsemogoč material, oki, tudi to. A mnogo bolj gre za to, da mu z mojo ponudbo dam novo priložnost. Poznanstvo te neprecenljive tkanine sega tisočletja nazaj, samo je vmesni čas nekoliko prezrl njegovo enkratnost. Sama sem se ob prvem dotiku zaljubila.

“To mora oživeti. To mora ponuditi to svojo perfekcijo.

To mora v svet.” so bile moje misli.

In tako sem danes tukaj. Z željo, da čimveč ljudi občuti in začuti ta LUKSUZ.

Bistvo ki ga želim ponuditi s tetra odejami… POČITEK, SPROŠČENOST, ZEN, MIR … lahko poimenuješ po svoje, a rezultat je enak, SKRB ZASE. Besedi na kateri v ponorelem svetu močno pozabljamo. Zato sva tukaj jaz in moja DOTICA. Naj trenutek spokoja ob objemu te brezčasne tkanine, postane tvoj vsakdan. Le spočit-a lahko lahkotno krmariš med vsemi izzivi življenja.

PESRONALIZACIJA. Jaaaa, osebna nota. In nimam v mislih le imena, ampak celo kopico čudovitih osebnih posvetil, motivacijskih verzov… ni važno kaj … le da ima pomen pri tebi. Jaz poskrbim da bo izvezeno na odeji.

Nit DOTICE je nedvomno GLOBINA. Takšna, ki pusti pečat. Pusti tisti otipljivi del svoje večnosti, ko je moment obdaritve če davno mimo.

Hvaležna za tvojo prisotnost pri meni in DOTICI.

Tjaša, snovalka Dotice

Še par stavkov o meni.

Sem Tjaša. Snovalka DOTICE. Zaljubljena v delo s tetra materialom. Ko me poslanstvo ustvarjanja iz tetre ne kliče k sebi, rada potujem, raziskujem nove kraje, kulturo, hrano.

Ljubim morje in glasbo. Sem gurmanka. In se res rada smejim. Smeh je čar bivanja tukaj, kajne? Pred tem sem bila 20 let bankirka. Ponosna in lojalna vseh 20 let eni banki.

O rojstvu in prvih korakih Dotice lahko prebereš v nadaljevanju…

Kako in kdaj se je rodila ideja za podjetje Dotica? Od kod vam inspiracija za tako izvirno ime?

Ideja se je rodila po pogovoru oziroma klepetu ob čaju z mojo dobro prijateljico, ki sedaj z družino živi v tujini, na Nizozemskem. Razpravjali sva o tem, kje se lahko v Sloveniji kupi izvirno slovensko darilo ob rojstvu otroka. Tako se je rodila ideja o Dotici. Ime Dotica izhaja iz besede dota – popotnica otroku. Tudimo se, da so takšni tudi naši produkti (naravni materiali, ročno izdelani v Sloveniji), zato je naš moto: ”Naravno, ročno in slovensko.” Popotnica, ki ostane v trajen spomin in ni samo potrošni material.

Je k temu, da ste se podali na samostojno podjetniško pot, pripomoglo tudi dejstvo, da ste sami mamica? Ste med nosečnostjo in po njej mogoče pogrešali takšno ponudbo?

Res je, da sem tudi sama mamica, vendar je moj sin Maks sedaj, ko sem se podala na samostojno poslovno pot že pravi najstnik (haha). Če sem iskrena, se ob njegovem rojstvu nisem ukvarjala s ponudbo za novorojenčke. Takrat sem bila v čisto drugih vodah, zaposlena mamica v eni izmed slovenskih bank, kjer sem prav tako uživala v svojem delu in se ukvarjala predvsem s ponudbami stanovanjskih kreditov.

Kakšni so bili vaši poslovni začetki? So bili v skladu s sanjami, ki ste jih želeli uresničiti?

Lahko rečem, da sem še vedno na začetku, saj je Dotica začela ponujati svoje produkte pred dvemi leti in dejansko si nisem predstavljala, da so lahko začetki tako težki. Postaviti svojo spletno trgovino in jo promovirati na pravi način, je bil zame precej velik zalogaj, tako časovno kot finančno, saj nisem imela potrebnega znanja, predvsem ne v marketingu. Zato, da se prebiješ med konkurenco na trgu, da te ljudje opazijo, da sploh izvedo da obstajaš, je potreben čas. Znanje pa je ključ do uspeha tudi pri tem. Poleg znanja še vztrajnost in da se držiš svoje poti. Nikoli ne boš prav zares vsem ustregel in tako je prav. Slediti je treba sebi in uživati v tem, kar počneš. Moja želja je, da stranke prepoznajo, da je vsak izdelek narejen z ljubeznijo. Želim si tudi, da ostane trajen spomin. Kot sem že omenila, sem bila pred tem 20 let v bančništvu in zelo rada sem delala z ljudmi. Sedaj moram drugače predstavljati podjetje, in sicer prek spleta, kjer ni osebnega kontakta z ljudmi. In takšen stik zelo pogrešam …

Kje si lahko vsi, ki jih vaša ponudba zanima, pogledajo pester nabor izdelkov Dotica?

Najdete nas na spletni strani www.dotica.si. Spremljate nas lahko vsakodnevno tudi na Instagramu in Facebooku. Prav tako imamo za člane družine Dotica občasni novičnik, ki ga pošljemo po mailu, v njem najdete novosti in tudi kakšen popust. Brezplačno se lahko pridružite družini Dotica na naši spletni strani.