Best seller lanskega poletja -tetra odejica- zopet s tabo v še lepši podobi. Izberi svojo !

Snovalka Dotice: Tjaša

Sem Tjaša Gruškovnjak.

Že v otroštvu sem svoj prosti čas zelo rada preživljala v naravi.
Najraje v Goriških Brdih, kjer sem z domišljijo skorajda vsak delček narave spremenila v zanimivo igračo.

Po dobrih dveh desetletjih v svetu bančništva sem spoznala, da to ni moj svet.
Takrat se je rodila Dotica.

Toga pravila v svetu bančništva, sestanki in birokracija so stvari, ki so me vse bolj utesnjevale. Po eni strani sem se želela vrniti k svoji otroški ustvarjalnosti, po drugi pa mladim mamicam in družinam ponuditi naravne v Sloveniji narejene izdelke, ki pobožajo telo in dušo. Ob pomoči moža Marka in sina Maksa sem z Dotico uspela uresničiti svoje otroške sanje.

ZAKAJ DOTICA NI LE ŠE ENA V VRSTI BLAGOVNIH ZNAMK?

Izdelki znamke Dotica po kakovosti izdelave, vsestranski uporabnosti ter uporabljenih naravnih materialih sodijo v sam svetovni vrh.  Naše izdelke največkrat poklonijo ljudje, ki imajo radi oseben pristop. Vsi tisti, ki iskanju darila posvetijo več pozornosti kot običajno. Posamezniki, ki namesto masovnih industrijskih produktov raje stavijo na v Sloveniji narejene butične izdelke. Prav vsi ustvarjalci, ki stojijo za to zgodbo so namreč zelo srčni ljudje in z našo zgodbo povezani na prav poseben način.

ALI VESTE, ZAKAJ BO VAŠE DARILO ŠE ENKRAT ZAŽIVELO
ČEZ NATANČNO 18 LET?

Predstavljajte si trenutek, ko svojemu otroku ob 18. rojstnem dnevu zaželite vse najboljše in mu v lični originalni škatli skupaj z njegovo ukvirjeno prvo fotografijo podarite tudi odejico, v kateri ste ga prinesli iz porodnišnice. Izdelki iz kolekcije Dotica poleg uporabnosti čez vrsto let ponujajo tudi čudovito možnost za obujanje spominov.

 NAJLEPŠA ZGODBA, KI SE MI JE PRIPETILA NA MOJI POSLOVNI POTI:

Pravzaprav ne gre samo za eno. Najlepši del mojega dela je namreč vsakdanji stik z mamicami in ljudmi, ki me kontaktirajo, ko iščejo najbolj primerno darilo za mlado družino. Neverjetno, kako veliko prijetnih in srčnih ljudi sem spoznala v tem času.