Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 85 EUR

Pr(a)va odejica za dojenčka

Vsak dojenček nujno potrebuje hrano, plenice in ninico ?

Kaj pa je nepogrešljiva stvar št. 4 ?

 

Velikost JE pomembna

Otročiček je droben. Naj bo njegova odejica temu primerna. Zakaj? Spet: zaradi varnosti, pa tudi udobja. Večje, težke odeje lahko čisto zares ogrozijo otrokovo življenje. Zato imejte v mislih, da v zibko ali majhno posteljo sodi majhna odejica, primerna velikost je cca 70 x 90 centimetrov. Odejica mora biti zračna, a hkrati dober toplotni izolator. Mimogrede: temperatura v otroški sobi naj bo me 20 in 22,2 stopinji Celzija. Najboljša izbira so odejice iz naravnih ECO materialov, saj ne dražijo otroške kože, hkrati pa so na otip prijetno mehke.

Cufasto, puhasto, kosmato… ne, hvala

Nič nimamo proti drobnim vzorčkom in pisanim barvam, močno pa odsvetujemo, celo prepovedujemo kosmate odejice, take z dolgimi vrvicami, kitami ali trakci ob robovih, saj se lahko otrok zaduši (pa smo spet pri varnosti). Izberite raje tiste z majhnimi, všečnimi, a nemotečimi obrobami, ki odejico vizualno popestrijo. Izbira ročno izdelanih odejic je pri nas res unikatna, predvsem pa ne delamo kompromisov pri izbiri tkanin. Vse odejice so večsloje, izdelane iz različnih kombinacij ECO materialov: mehka tetra, 100% bombaž-poplin in bombažni jersey, vse zato, da ustvarimo najmehkejši dotik na dojenčkovi občutljivi koži.

Ena je premalo…

Ena za v zibko / posteljico, ena za v voziček, ena pa gre v pralni stroj. Pa mogoče še ena za babico. Odejic ni nikoli preveč. Pomislite: potrebovali jo boste več let in to praktično vsak dan: spanje, previjanje, ljubkovanje. Nekatere postanejo priljubljene ninice in jo raziskovalni malčki nosijo s seboj kot najboljšo trofejo. Pst…za mini trofeje priporočamo dotica.si ninice https://dotica.si/ninice/. Res so srčkane. Verjetno se strinjamo, da je dekica zelo pomemben predmet št. 4. Zdaj, ko smo to odkljukali, vam predstavljamo predmet št. 5. Tudi zelo pomemben. Praktično nepogrešljiv. Že veste kateri? Povemo kmalu. ? 

Deli naprej

Facebook
LinkedIn

Pridruži se družini dotica

Vabim te, da se pridružiš Družini Dotica in ne zamudiš uporabnih nasvetov in seveda ekskluzivnih ponudb.

Seveda bomo veseli, če boš z nami delila simpatične fotografije z našimi izdelki in povabila v naš družinski krog nove člane.

Ko se včlaniš ti pošljem kodo za popust, ki velja za prvi nakup.

Hvala, ker si z nami.

S prijavo se strinjaš, da boš občasno prejela e-poštna sporočila s koristnimi vsebinami za starše novorojenčkov, občasno pa tudi sporočila z marketinško vsebino.